Jan en Martin

Maak kennis met uw chefs

Over Restaurant Aan de Vliet

Na jarenlang te hebben gewerkt bij diverse restaurants leerden wij elkaar in 2012 kennen bij het visrestaurant KW106 in Katwijk. Daar kwamen wij er, als samenwerkend chef-kok en souschef, al snel achter dat we een goede combinatie zijn. We hebben dezelfde culinaire passie en hetzelfde streven, elk met onze eigen inbreng. Ons doel is om onze gasten een aangename avond te bieden met een kwalitatief goed menu dat altijd verrast. Het idee om samen een eigen restaurant te beginnen, was er al snel. Toen wij werden gesteund vanuit onze toenmalige werkgever KW106 en door enthousiaste oud-klanten om met ons plan door te gaan, namen wij de stap. In november 2014 openden wij ons Restaurant Aan de Vliet in Rijnsburg. Per 2 september zal ons hoofdstuk met Restaurant Aan de Vliet worden beëindigd (zie homepage).

Martin de Mol en Jan Schaap
Martin de Mol (links) en Jan Schaap (rechts)

Over Jan

Ik hou er ook echt van om met klanten het  gesprek aan te gaan over eten en hun specifieke wensen. Ik ben graag creatief bezig en houd van verrassen met eerlijke, verse seizoensproducten. Ik werkte onder meer als Chef-kok bij visrestaurant KW106 in Katwijk aan Zee en hielp visrestaurant Sild in Sassenheim opzetten. Daarvoor werkte ik bij Restaurant De Moerbei in Warmond, Restaurant Tante Koosje in Loenen, Restaurant Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, Restaurant De Kersentuin in Amsterdam en Restaurant Beukenhof in Oegstgeest.

Over Martin

Mijn passie is bezig te zijn met nieuwe combinaties die onze gerechten naar een hoger niveau moeten tillen. Net als Jan ben ik graag creatief bezig en houd ik van puur, vers en lekker. Ik werkte onder meer als souschef bij visrestaurant KW106 in Katwijk en als Chef de partie bij Ron Blaauw Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, Restaurant Latour in Noordwijk en Restaurant De Librije in Zwolle.